U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

VERBOUWEN

Je huis voldoet niet helemaal, of er zijn dingen die je storen. Je wilt
NIET VERHUIZEN, maar WEL DINGEN VERANDEREN. Je bent benieuwd naar wat voor mogelijkheden een specialist ziet, maar je bent bang dat het een te groot deel van je budget gaat opslokken. Dat probleem los ik voor je op.


GOEDE BASIS, LAGE KOSTEN

Ik maak, op een laagdrempelige manier, professionele (schets)ontwerpen
VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK. Daarmee probeer ik mensen op de goede weg te helpen.

In een (schets)ontwerp zet ik de grote lijnen voor je verbouwing uit, natuurlijk gebaseerd op jouw wensen en manier van leven. Je krijgt een GOEDE BASIS ALS UITGANGSPUNT voor je verbouwing, maar niet de kosten om het ontwerp gedetailleerd uit te laten werken. Na het (schets)ontwerp kies je zelf hoe en of je verder wilt.


WERKWIJZE

Het begint met het inzien dat het ontwerp van de basis het fundament is van je verbouwing en dat je daar de juiste persoon voor moet hebben. Als je dat inziet of daar meer over wil weten, dan neem je contact met me op en maken we een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit om kennis met elkaar te maken en te kijken wat je precies wilt en of dat mogelijk is.
Heb je VERTROUWEN IN DE SAMENWERKING, dan ga ik voor je aan de slag om een (schets)ontwerp te maken. Dit kom ik daarna bij je thuis toelichten.
De kosten voor dit alles zijn €500,00 (incl BTW).

Daarna kies je zelf hoe en of je verder wilt met de verbouwing. Als je wilt, kan ik natuurlijk meer voor je doen, zoals het gedetailleerder uitwerken van het ontwerp in meerdere schaaltekeningen. Voor werkzaamheden naast het schetsontwerp maak ik een nieuwe offerte voor je. Je kunt er dus ook voor kiezen om direct met het (schets)ontwerp naar een aannemer te stappen.

Want: "IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN KENNISSENKRING EN GEEN VERBOUWING IS HETZELFDE. DAAROM BEPAAL JE ZELF HOE JE VERDER WILT."   


VOORBEELDEN

Voorbeelden van schetsontwerpen zie je hieronder, of klik op SCHETSONTWERP voor meer algemene informatie.

 

VRIJSTAANDE WONING - 'S-HERTOGENBOSCH                 HOEKWONING - 'S-HERTOGENBOSCH

Hoekwoning 's-HertogenboschHoekwoning 's-HertogenboschVrijstaande woning 's-HertogenboschVrijstaande woning 's-Hertogenbosch