U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

VERKOPEN

Je wil een huis verkopen, maar HET WIL NIET ECHT LUKKEN. Het huis is verouderd of voldoet niet aan de wensen van tegenwoordig en er komen niet genoeg potentiële kopers op af. Om deze reden zakken met de prijs is nooit leuk.

Je kunt ook,  VOOR  EEN FRACTIE VAN EEN PRIJSDALING, de potentiële koper laten zien wat hij zelf in eerste instantie niet kan zien. Ik help je om de mogelijkheden tot verbouwing te laten zien. Met EEN (SCHETS)ONTWERP als blikopener worden MENSEN SNELLER ENTHOUSIAST voor jouw huis, omdat ze kunnen ZIEN WAT ER ALLEMAAL MEE KAN.

Het maken van een schetsontwerp is zeker niet toepasbaar voor elke woning. Het gaat met name om de oudere woningen die toe zijn aan een opknapbeurt, woningen waarvan de indeling niet voldoet en de woningen die (mede hierdoor) al langer te koop staan.

Een schetsontwerp is gericht op een fictieve, maar wel realistische toekomstige gebruiker. In het ontwerp wordt dus een mogelijkheid WEERGEGEVEN HOE HET KAN en NIET HOE HET MOET.


WERKWIJZE

Deze schetsontwerpen maak ik (vooral) via makelaars, die dit als extra mogelijkheid aanbieden en dit opnemen in hun verkoopplan van een woning. Van de € 500,00 (incl BTW) voor een schetsontwerp, wordt de HELFT BIJ AANVANG in rekening gebracht en de andere HELFT BIJ VERKOOP van de woning.

VOORBEELDEN

Voorbeelden van schetsontwerpen zie je hieronder, of klik op SCHETSONTWERP voor meer algemene informatie.

 

VRIJSTAANDE WONING GEFFEN                                                          TUSSENWONING SINT-MICHIELSGESTEL

Vrijstaande woning GeffenVrijstaande woning GeffenTussenwoning Sint-MichielsgestelTussenwoning Sint-Michielsgestel